2021 May 06 2 min read

A D-Life bemutatja: Ízvarázsló Peller Annával és Peller Mariannal

Minestrone leves szénhidrátcsökkentett orsótésztával & diétás csokis keksz

MINESTRONE LEVES

HOZZÁVALÓK

RECEPT

Olívaolajat hevítünk, rádobjuk az apróra vágott hagymát, az először negyedbe vágott, majd így felkarikázott répát, és a hasonló darabokra vágott zellerszárat. 10 percig pároljuk, majd hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, a D-Life olasz fűszerkeveréket, a konzerv paradicsomot, megsózzuk és megborsozzuk, végül felöntjük vízzel.

Ha felforrt hozzáadjuk a fodros kelt, a negyedekre karikázott cukkinit, zöldborsót és a karikára vágott póréhagymát. 5 perc főzés után hozzáadjuk a D-Life szénhidrátcsökkentett orsótésztát. A főzési idő lejárta előtt nem sokkal hozzáadjuk a lecsepegtetett fehérbabot.

Friss bazsalikommal tálaljuk.

CSOKIS KEKSZ

HOZZÁVALÓK

RECEPT

A hozzávalókat kimérjük, és egy keverőtálban összekeverjük. A tésztából 90 grammos gombócokat formázunk, majd 200 fokon 30 percig sütjük.

KIEMELT TERMÉKEK

  • D-Life szénhidrátcsökkentett sütőkeverék

A D-Life speciális sütőkeverék csökkentett szénhidráttartalommal (vegán) tökéletes pl. fehér kenyér és pékárú sütéséhez, de habaráshoz,nokedli, galuska, palacsinta és bármilyen olyan étel készítéshez is, amihez a hagyományos lisztet használjuk.

A D-Life sütőkeverék alapanyaga egy megoldásában eddig a világban sehol nem alkalmazott összetételű tészta, mely csak természetes alapanyagot tartalmaz, szénhidráttartalma 30 %-kal kevesebb az azonos típusú normál termékekhez viszonyítva.

A D-Life termékek galaktomannán tartalmuk miatt (a galaktomannán a pillangósvirágúak családjába tartozó guarbab magjában található természetes rostkomponens) hosszan elnyújtott lassú felszívódást biztosítanak, tehát az ún. "Low and Slow" -hatásnak köszönhetően fogyasztásukkor hosszabb ideig tapasztalunk teltségérzetet.

A galaktomannánt tartalmazó termékek kellemes ízűek, a nap bármely szakában fogyaszthatók (nincs fűrészporjellegük), rosttartalmuk pedig az alapélelmiszereknél magasabb.

  • D-Life szénhidrátcsökkentett orsótészta

A D-Life száraztészták alapanyaga egy megoldásában eddig a világban sehol nem alkalmazott összetételű tészta, mely csak természetes alapanyagot tartalmaz, korpamentes, szénhidráttartalma 30%-kal kevesebb az azonos típusú normál termékekhez viszonyítva.

A D-Life termékek galaktomannán tartalmuk miatt (a galaktomannán a pillangósvirágúak családjába tartozó guarbab magjában található természetes rostkomponens) hosszan elnyújtott lassú felszívódást biztosítanak, tehát az ún. "Low and Slow"- hatásnak köszönhetően fogyasztásukkor hosszabb ideig tapasztalunk teltségérzetet.

A galaktomannánt tartalmazó termékek kellemes ízűek, a nap bármely szakában fogyaszthatók (nincs fűrészporjellegük), rosttartalmuk pedig az alapélelmiszereknél magasabb.

  • D-Life olasz fűszerkeverék

Adalékmentes zöldfűszer keverék paradicsompehellyel. Prémium zöldfűszer mix olaszos ételekhez, szószokhoz, pizzához. Összetevők: bazsalikom, oregano, majoranna, zsálya, rozmaring, borsikafű, kakukkfű, paradicsompehely.


Write your opinion!

Comments are approved before publication.