D-life sport és táplálkozási szakértő

Szabó Renáta, sportszakértő és táplálkozási szaktanácsadó

33 éves debreceni születésű, de már 10 éve Budapesten élő személyiedző, sportedző valamint G-flex és erőnléti edző vagyok. Már gyerekkorom óta a sportok világában élek. Rengeteg sportot kipróbáltam már, némelyiket verseny szinten is műveltem. Többek közt fociztam, versenytáncoltam, szertornáztam és mindemellett még kézilabdáztam is. 18 évesen kezdtem el a konditermek világával megismerkedni és azóta sem tudok kiszakadni a falai közül, egyszerűen imádom és hivatalosan 7 éve a fő foglakozásommá is vált, ami az életemet jelenti jelenleg is. Életem része a motiválás és emberek életmódját megváltoztatni egy jobb irány felé, mind táplálkozásban és sportolásban egyaránt legjobb szaktudásommal.

Végzettségeim:
- Sportedző és személyi edző
- G-flex edző
- Erőnléti edző
- Sporttáplálkozási és táplálékkiegészítői szaktanácsadó
- Hormonális táplálkozási szaktanácsadó
- Ifbb bikini versenyző (2018-2019) / és jelenleg is készülök 2022 IfBB tavaszi szezonra.


Eddigi versenyeredményeim:
- 2018 őszi Magyar Kupa – Bikini minősítő: aranyérem
- 2018 őszi Magyar Kupa – 160 cm bikini kategória: III. helyezett
- 2019 tavaszi Fitbalance – Fitt Model kategória: II. helyezett
- 2019 tavaszi Fitbalance Bikini 160 cm: III. helyezett

Mottóm:
„Önmagadat nem megtalálni kell, hanem megteremteni!”


Kapcsolatom a D-life termékekkel:
Számomra mindig is fontos volt, hogy a legjobb minőségű szénhidrátokkal lássam el Önmagamat és vendégeimet is egyaránt, hiszen elég sok edzést tartok egy nap folyamán és jó magam is rengeteget edzem összességében egész héten, így figyelnem kell arra, hogy a szervezetem kellőképpen energizálva legyen úgy, hogy közben jól is érezzem magam a bőrömben.

Sajnos sokszor tapasztaltam meg azt, hogy nem ízlettek a szénhidrátcsökkentett tészták, amiket megvásároltam és bizony nem is éreztem magam sokáig energiával telinek elfogyasztásuk után, míg meg nem ismerkedtem a D-life szénhidrátcsökkentett termékeivel. Nagyon szimpatikus volt számomra az is, hogy egy Szegedi Gabona kutatói szakértői csapat fejlesztette kis ezeket a termékeket kifejezetten cukorbetegek számára.
Örülök, hogy megismerkedtem a D-life termékcsaláddal, mert bizony nagyon sok vendégemnek van már kialakult cukorbetegsége és bátran tudom nekik is javasolni a D-life szénhidrátcsökkentett tésztáit és lisztjeit valamint egyéb termékeit is egyaránt.

Bátran betudom iktatni bárki étrendjébe ezeket a tésztákat, akkor is, ha fogyni vágyás a fő célunk és nem kell nélkülöznünk a hagyományos ízvilágot sem!

Öröm volt számomra megismerni a D-life szénhidrátcsökkentett termékeit, mert végre ízlésemnek is megfelelő egészséges tésztákhoz jutottam hozzá. Így változatos étrendet tudok összeállítani magamnak és vendégeimnek is egyarán.