2021 június 18 1 perc olvasási idő

A D-Life bemutatja: Ízvarázsló Erdei Zsolttal

Teljes kiőrlésű kenyér magyaros tálalásban

HOZZÁVALÓK

Tálaláshoz:

  • erős paprika
  • hagyma
  • kolbász

A keverőtálba kiöntjük a száraz alapanyagokat, a mérőedénybe a víz és olajbázisú alapanyagokat. Az élesztőt elkeverjük az olajos vízben. A tészta 5 perc keverés után összeáll a dagasztógépben, majd egy részét kivesszük a keverőtálból, megolajozzuk, kézzel átgyúrjuk és 15 percet letakarva hagyjuk.

15 perc után kiporciózzuk, átgyúrjuk, újabb 15 perc kelesztés, nyújtás, és nyomkodás után 10 percig letakart állapotban várakoztatjuk. Ezt követően formázzuk, megvágjuk, és sütés előtt vízpermettel meglocsoljuk. Alsó-felső sütés, 200 fokon, 50 percig.

A kenyeret magyarosan: kolbásszal, hagymával és erős paprikával tálaljuk.

KIEMELT TERMÉKEK

  • D-Life 70%-os teljes kiőrlésű sütőkeverék

Szénhidrátcsökkentett, vegán, lassú felszívódású lisztkeverék 70% teljes kiőrlésű liszttel, hozzáadott cukort nem tartalmaz. Ajánlott a hagyományos liszt kiváltására. Felhasználható cukorbeteg diétában és fogyókúrában. D-Life termékcsalád kedvelt készlisztje.

Összetevők: teljes kiőrlésű rozsbúzaliszt, vitális búzaglutén liszt, stabilizátor (guargumi), étkezési só, tejsavas keverék (feltárt teljes kiőrlésű búzaliszt, étkezési sav: tejsav), lisztjavítószer (aszkorbinsav).

  • D-Life erdélyi só

Adalékmentes, magas ásványi anyag tartalmú, vegyes szemcseméretű étkezési só Erdélyből.


Írd meg a véleményed!

A megjegyzéseket a megjelenés előtt jóváhagyjuk.