Rólunk

Cégünk, az Inter-Cosmo Kft. szénhidrátcsökkentett és reformélelmiszerek gyártásával és forgalmazásával foglalkozik.

Amennyiben kapcsolatba kíván lépni velünk, az alábbi elérhetőségeken teheti meg: 

 • postai úton a 1158 Budapest, Késmárk utca 9 címen,
 • e-mail útján dlife@d-life.hu e-mail címen,
 • telefonon +36 30 966 44 33 a számon.

 

  D-Life: A szénhidrátcsökkentett termékek ÚJ generációja

  Többéves kutatómunka után a Diabet Trade Kft. a szegedi Gabonakutató Kft. szakértői csapatával közösen egy új termékcsaládot fejlesztett ki.

  A D-life termékek galaktomannán tartalmuk miatt (a galaktomannán a pillangósvirágúak családjába tartozó guarbab magjában található természetes rostkomponens) hosszan elnyújtott lassú felszívódást biztosítanak, tehát az ún. „Low and Slow”-hatásnak köszönhetően fogyasztásukkor hosszabb ideig tapasztalunk teltségérzetet. A galaktomannánt tartalmazó termékek kellemes ízűek, a nap bármely szakában fogyaszthatók (nincs fűrészporjellegük), rosttartalmuk pedig az alapélelmiszereknél magasabb.

  A D-life termékek további előnyei ezen kívül, hogy 30%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaznak, mint a hagyományos kenyér- és lisztfélék, fehérjetartalmuk magas, a vércukorszintet pedig kevésbé emelik meg, ezért fogyasztásuk cukorbetegek számára is kifejezetten ajánlott. Termékcsaládunk kizárólag természetes anyagok felhasználásával, tartósítószer és cukor hozzáadása nélkül készül.

  Galaktomannán tartalmú ételeink fogyasztása egészségtudatosan élőknek, diétázóknak, gyermekeknek, sportolóknak és cukorbetegeknek egyaránt ajánlott.

  Hagyományos ízek, egészséges kivitelben!

  A legtöbben szeretnének egészségesen élni, elkerülni a betegségeket vagy elérni a régóta vágyott álomalakot. De az egészséges táplálkozás bizony megnehezíti a hétköznapokat és túl sok lemondással jár. Arról nem is beszélve, hogy a diétás termékek sokszor ízetlenek, szokatlan állagúak és nehéz beszerezni őket.
  Ezért fejlesztettük ki a D-Life termékcsaládot, melynek minden terméke természetes alapanyagokból készült, szénhidrátcsökkentett, így a legtöbb diétába beilleszthető. Vásárlóink azért szeretik a termékeinket, mert az egészségük mellett az alakjukat is segítenek megőrizni úgy, hogy nem kell lemondaniuk a hagyományos ízekről!

  Miért érdemes beilleszteni a D-Life termékeket az étrendbe?

  Klinikai vizsgálatok igazolják, hogy a termékeink…

  • a megszokott értékekhez képest 30%-kal kevesebb szénhidrátot tartalmaznak
  • növényi hatóanyag tartalmuk miatt lassú felszívódásúak
  • mérhetően csökkentik a vércukorszintet
  • mindennapos fogyasztásuk elősegíti a súlycsökkenést
  • fokozzák a jóllakottság érzetet
  • hozzájárulnak a vér normál koleszterinszintjének fenntartásához
  • kizárólag természetes anyagok felhasználásával, tartósítószer nélkül készülnek
  • magas növényi fehérjetartalommal rendelkeznek

   

  Díjak, elismerések

  2005 -  Agrár Innovációs Díj:

  A XIV. Innovációs Nagydíj pályázaton a Gabonatermesztési Kutató Kht és a Diabet Trade Kft. a „DIABET-MIX diabetikus sütő- és tésztaipari termékcsalád receptúrájának kifejlesztése, ipari szintű hasznosítása” c. munkájával 2005. évi Agrár Innovációs Díjban részesült.

   

  2021 - MAGYAR TERMÉK védjegyhasználat:

  Hatalmas büszkeség számunkra, hogy számos termékünk jogosult a MAGYAR TERMÉK illetve HAZAI TERMÉK tanúsító védjegyek használatára.

   

  Szabadalmak

  2002
  ÁCS P-né, KOVÁCS ZS. &. VARGA L. (2002): Diabetikus, korpamentes készliszt, lisztkeverék és adalékkeverék, továbbá eljárás sütőipari termékek, különösen kenyér, péksütemény, sütemény előállítására. Szabadalom. 04. 18. PO201270. (Diabetic, bran-free flour, flour mixture, additive mixture and technology for preparing baking products, in particular bread, baker’s wares and cakes. PCT/HU03/00028)

  2005
  ÁCS P-né, KOVÁCS ZS. & VARGA L. (2005): Magasabb és teljes kiőrlésű gabonából készült diabetikus készlisztek vagy lisztkeverékek vagy adalékkeverékek, sütőipari termékek, különösen kenyér, péksütemények, száraztészták és más pékáruk, lisztesáruk és tartós sütőipari termékek előállítására. Szabadalom. 11. 29. PO501123. (Diabetic flours or flour mixtures or additive mixtures on nearly whole- or whole-cereal basis for manufacturing baked products, especially bread, baker’s wares, pasta and other baker’s wares, other floury products and non-perishable baking products. PCT/HU06/00103)