2021 június 24 1 perc olvasási idő

A D-Life bemutatja: Ízvarázsló Péter Szabó Szilvivel

Mac& Cheese low&slow

HOZZÁVALÓK

A D-Life szénhidrátcsökkentett orsótésztát 15 perc alatt sós, olívaolajos vízben kifőzzük. A vajat megolvasztjuk, majd rászórjuk a D-Life 70%-os teljes kiőrlésű sütőkeveréket, és sűrűn kevergetve, közepes lángon pár percig "pirítjuk". A szobahőmérsékletű tejet fokozatosan hozzáadjuk, és elkeverjük. A lényeg, hogy egy masszát kapjunk.

A masszánkat megsózzuk, megborsozzuk, szerecsendiót reszelünk rá, majd hozzáadjuk a lereszelt sajtot, és jól elkeverjük. Végül a kifőtt D-Life szénhédrátcsökkentett orsótésztát a masszához adjuk, és jól összekeverjük. Kevés frissen őrölt borssal tálaljuk.

KIEMELT TERMÉKEK

  • D-Life szénhidrátcsökkentett orsótészta

A D-Life száraztészták alapanyaga egy megoldásában eddig a világban sehol nem alkalmazott összetételű tészta, mely csak természetes alapanyagot tartalmaz, korpamentes, szénhidráttartalma 30%-kal kevesebb az azonos típusú normál termékekhez viszonyítva.

A D-Life termékek galaktomannán tartalmuk miatt (a galaktomannán a pillangósvirágúak családjába tartozó guarbab magjában található természetes rostkomponens) hosszan elnyújtott lassú felszívódást biztosítanak, tehát az ún. "Low and Slow"- hatásnak köszönhetően fogyasztásukkor hosszabb ideig tapasztalunk teltségérzetet.

A galaktomannánt tartalmazó termékek kellemes ízűek, a nap bármely szakában fogyaszthatók (nincs fűrészporjellegük), rosttartalmuk pedig az alapélelmiszereknél magasabb.

  • D-Life szénhidrátcsökkentett sütőkeverék 70% teljes kiőrlésű liszttel

Szénhidrátcsökkentett, vegán, lassú felszívódású lisztkeverék 70% teljes kiőrlésű liszttel, hozzáadott cukort nem tartalmaz. Ajánlott a hagyományos liszt kiváltására. Felhasználható cukorbeteg diétában és fogyókúrában. D-life termékcsalád kedvelt készlisztje.

  • D-Life Himalaya só

A Himalaya só egy feldolgozatlan só, ami rengeteg nyomelemet tartalmaz, melyekre a szervezetnek szüksége van a megfelelő biokémiai működéshez.


Írd meg a véleményed!

A megjegyzéseket a megjelenés előtt jóváhagyjuk.