Céklás-áfonyás piskóta banán szeletekkel

Hozzávalók:
  • 6 evőkanál D-Life szénhidrátcsökkentett süteménykeverék
  • 6 tojás
  • 4 evőkanál eritrit
  • 2 evőkanál vaníliás eritrit
  • másfél cékla
  • 150g áfonya
  • 1 banán
  • olívaolaj
Elkészítés

A tojásokat szétválasztjuk, majd a sárgájához hozzáadjuk az eritrit felét. A tojás fehérjét félig felverjük, és hozzáadjuk az édesítőszer másik felét, illetve kemény habbá verjük. Ezután a kettőt összekeverjük, és hozzákanalazzuk a lisztet – ügyelve arra, hogy ne sérüljön a tojásfehérje.

A céklát főtt, natúr állapotban beletesszük az aprítógépbe, hozzáadjuk az áfonya felét, összeaprítjuk, és hozzáadjuk a masszához, majd összekeverjük.

A tepsit olívaolajjal kikenjük, és a masszát beleöntjük. A tetejére rászórjuk a maradék áfonyát, és banánt szeletelünk rá.  Előmelegített sütőben, 180°-on 25-30 percig sütjük alsó-felső programon.

Kapcsolódó termékeink

No data was found
hu_HUHungarian