Kóstoltad már a Pizza Kingnél a D-life „low and slow" tésztából készült pizzákat?

Hogy kiknek ajánljuk a „low and slow” tésztából készült pizzákat?

Azoknak mindenféleképpen, akik szeretnek az átlagtól egészségesebben élni és szeretnek oda figyelni a formájukra is. A low and slow tésztából készült pizzák ugyanis 30 százalékkal kevesebb szénhidrátot tartalmaznak, mint a hagyományos pizza társaiké és mindemellett fehérje és rosttartalmuk is sokkal magasabb, mint egy átlagos pizza tésztáé, mely ezáltal könnyebben emészthetővé válik mindenki számára, hiszen magasabb a rosttartalma

D-lifeos szénhidrátcsökkentett pizza tészták kizárólag természetes anyagok felhasználásával készülnek el, tartósítószer és cukor hozzáadása nélkül, mely az anyagcsere problémával rendelkező embereknek is sokkal kedvezőbb hatású, ugyanis nem emeli meg a vércukorszintet és elnyújtott felszívódása is van, ezáltal tovább maradunk jóllakottak.  Persze itt csak a pizza tésztájáról van most szó, nyílván az is nagyon fontos és meghatározó tényező, hogy milyen feltéttel választunk magunknak egy pizzát. 

A D-life szénhidrátcsökkentett pizza lisztjét egy több éves kutatómunka után a Diabet Trade Kft. a szegedi Gabonakutató Kft. szakértői csapatával közösen fejlesztették ki. A D-life termékek galaktomannán tartalmuk miatt ( a galaktomannán a pillangósvirágúak családjába tartozó guarbab magjában található természetes rostkomponens) hosszan elnyújtott lassú felszívódást biztosítanak, ezáltal „Low and slow” hatású és fogyasztásukkor hosszabb ideig tapasztalunk teltségérzetet is és nem okoz vércukor ingadozást sem, mindemellett finom és hagyományos ízvilággal rendelkezik, ezáltal alig észrevehető a különbség, hogy nem hagyományos pizzát választottunk, de mégis egészségesebbet.

 

Rendelj online: pizza-king.hu

 

Vagy telefonon: 06 1 3333 333 

 

( Budapest egész területén! )