2022 October 11 1 min read
Céklás-áfonyás piskóta banán szeletekkel
Elkészítés:
• A tojásokat szétválasztom.
• A sárgájához hozzáadom az édesítőszer felét.
• A fehérjét félig felverem, majd hozzáadom az édesítőszer másik felét és kemény habbá verem.
• Ezután a kettőt összekeverem, és hozzákanalazom a lisztet ügyelve arra hogy ne sérüljön a fehérje.
• A céklát (én főtt natúr változatot használok) beleteszem az aprítógépbe, hozzáadom az áfonya felét és összeaprítom.
• Hozzáadom a masszához, összekeverem.
• Ki olivaolajozom a tepsit, és beletöltöm.
• A tetejére rászórom a maradék áfonyát, és banánt szeletelek rá.
• Előmelegített sütőbe 180°-on 25-30 percig sütöm alsó-felső programon.
Hozzávalók:
6 ek D-life sütemény liszt
6 tojás
4 ek eritrit
2 ek vaníliás eritrit
Másfél cékla
150g áfonya
1 banán
Elkészítési idő: 45 perc
DON'T YOU WANT TO MISS OUT?
Subscribe to our newsletter to be informed about promotions and news.