2022 November 08 1 Minuten Lesezeit
Vöröslencsekrém
Hozzávalók:
20 dkg vöröslencse
1 közepes kaliforniai paprika
1 közepes vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
1 ek sűrített paradicsom
3 ek oliva olaj
1 tk D-Life ételízesítő
4 dl víz
só, bors és szerint
Elkészítés:
Megmosott lencsét 1.5 szeres vízbe tesszük és elkeverjük az
ételízesítővel, majd puhára főzzük kb. 15 perc alatt, míg
szétfő és teljesen felszívja a vizet.
Serpenyőben olajat hevítünk és a kockára vágott hagymát és a
paprikát egy csipet sóval megpároljuk.
Hozzá adjuk a sűrített paradicsomot, majd átforgatjuk és
pépesítjük.
Összekeverjük a lencsével, a lereszelt fokhagymával, sózzuk,
borsozzuk.
Ha kihűlt hűtőbe tesszük 2-3 órára, hogy az ízek összeérjenek.
Jó étvágyat!
MÖCHTEN SIE DAS NICHT VERPASSEN?
Abonnieren Sie unseren Newsletter, um über Aktionen und Neuigkeiten informiert zu werden.