2022 Oktober 20 1 Minuten Lesezeit
Joghurtos zabpelyhes gyümölcssaláta reggelire
Elkészítés:
• Az epret mossuk meg és vágjuk apró kockákra, az áfonyát is mossuk meg, majd csepegtessük le róla a vizet.
Készítsünk elő 2 nagyobb poharat.
• Rakjuk bele rétegezve a gyümölcsöket, a joghurtot, a zabpelyhet, és minden joghurtszintet locsoljunk meg mézzel. A tetejére gyümölcs kerüljön. Fogyasztásig tároljuk a hűtőben!
Hozzávalók:
• 100g Eper
• 100 g Áfonya
• 500 ml Joghurt
• 30 dkg zabpehely
• Méz
Elkészítési idő: 10 perc, 2 főre
MÖCHTEN SIE DAS NICHT VERPASSEN?
Abonnieren Sie unseren Newsletter, um über Aktionen und Neuigkeiten informiert zu werden.