2022 Oktober 10 1 Minuten Lesezeit
Borsós csirkepörkölt tarhonyával
Elkészítés: • Az apróra vágott hagymát, oda teszem oliva olajon megdinsztelni.
• Ha üveges akkor ráhelyezem az apró kockára vágott csirkemellet és fehéredésig pirítom.
• Hozzáadom a: sót, borsot, köményt, pirospaprikát és a fokhagymanyomóval kinyomott fokhagymákat.
• Fedő alatt 20 percig puhára párolom.
• Majd ha már majdnem elkészült hozzáadom a paradicsom pürét.
• Pár percig főzöm még, megkóstolom újra, ha kell újra fűszerezem.
• Eközben lábasban odatettem sós, oliva olajos vizet főni, 15 perc alatt puhára főztem a tarhonyát.
Hozzávalók: • 0,5 kg csirkemellfilé
• 1 fej vöröhagyma
• 3-4 evőkanál Oliva olaj
• Só
• Bors
• Kömény
• Pirospaprika
• 3-4 gerezd fokhagyma
• D-max tarhonya tészta
Elkészítési idő: Közepes lángon 45-50 perc 4 főre
MÖCHTEN SIE DAS NICHT VERPASSEN?
Abonnieren Sie unseren Newsletter, um über Aktionen und Neuigkeiten informiert zu werden.