2022 augusztus 05 1 perc olvasási idő
Hozzávalók:
200 g D-life orsó tészta
3 tk. Pesto
3 dl tej
2 tk. D-life tápióka keményítő
2 gerezd fokhagyma
2-3 ml olívaolaj
Só, fehérbors
Petrezselyemzöld
Bazsalikom
Elkészítés:
A tésztát sós, lobogó vízben puhára főzzük, majd a finomra vágott fokhagymát és a pestot egy kevés olívaolajon lepirítjuk. Hozzáadjuk a tápióka keményítőt, majd felöntjük tejjel. Tejszín sűrűségűre forraljuk. Belekeverjük a kifőtt tésztát, ízesítjük sóval, borssal, bazsalikommal és petrezselyemzölddel, melegen tálaljuk.
NEM AKARSZ LEMARADNI?
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülhess akciókról, aktualitásokról.