2021 május 21 2 perc olvasási idő
HOZZÁVALÓK - OLIVÁS-FOKHAGYMÁS SPAGETTI
………………………………
RECEPT - OLIVÁS-FOKHAGYMÁS SPAGETTI
A D-Life szénhidrátcsökkentett spagettit sós vízben keményre főzzük. Egy csokor petrezselyemnek külön felaprítjuk a zöldjét, és a szár részét. Az olívaolajat közepes lángon felmelegítjük, majd fokhagymanyomóval belenyomjuk a fokhagymát, és beledobjuk a finomra vágott petrezselyem szárakat. Picit megfuttatjuk, és a kész tésztát a fűszeres olajba forgatjuk. 1-2 kisebb kanálnyit hozzáadunk a tészta főzővizéből, hogy szaftosabb legyen, és kicsit összefőzzük. Ezután ízés szerint megborsozzuk, és megsózzuk, ha kell, belekeverjük a finomra vágott petrezselymet. Végül meghintjük finomra vágott friss (vagy száraz) chilivel és már tálalhatjuk is reszelt parmezánnal.
HOZZÁVALÓK - CSOKIS VARÁZSSZELET
RECEPT - CSOKIS VARÁZSSZELET
A darált kekszet összekeverjük a D-Life kakaóporral, a D-Life eritrittel, és a növényi tejjel, majd az olvasztott margarinnal jól összedolgozzuk. A D-csokit vízgőz felett margarinnal felolvasztjuk. A masszát tepsibe terítjük, és a tetején a felolvadt csokoládékrémet egyenletesen eloszlatjuk, majd a kész csokis varázsszeletet a hűtőbe tesszük. Nagyjából fél óra múlva már tálalható.
KIEMELT TERMÉKEK
A D-Life száraztészták alapanyaga egy megoldásában eddig a világban sehol nem alkalmazott összetételű tészta, mely csak természetes alapanyagot tartalmaz, korpamentes, szénhidráttartalma 30 %-kal kevesebb az azonos típusú normál termékekhez viszonyítva.
A D-Life termékek galaktomannán tartalmuk miatt (a galaktomannán a pillangósvirágúak családjába tartozó guarbab magjában található természetes rostkomponens) hosszan elnyújtott lassú felszívódást biztosítanak, tehát az ún. "Low and Slow"- hatásnak köszönhetően fogyasztásukkor hosszabb ideig tapasztalunk teltségérzetet.
A galaktomannánt tartalmazó termékek kellemes ízűek, a nap bármely szakában fogyaszthatók (nincs fűrészporjellegük), rosttartalmuk pedig az alapélelmiszereknél magasabb.
A zsírtalanított kakaót pörkölt babból készítik. A kakaóport préseléssel állítják elő, a kakaóvajat kipréselik a masszából, elválasztják és a maradékból a kakaóport őrlik meg. 10-12% kakaóvajat tartalmaz, kivételes ízű és aromájú. Alkalmas sütéshez és főzéshez, valamint kakaó ital készítéséhez.
Szénhidráttartalma nem csak a hagyományos tejcsokoládékhoz képest csökkentett 63%-al, de a legtöbb reform szénhidrátcsökkentett csokoládéhoz képest is jóval alacsonyabb. A fogyasztók egészségének figyelembevételével a D-csokoládé édesítőtartalma nem éri el az 1%-ot sem, mindamellett, ízvilágában ez nem érezhető. Így a fogakra gyakorolt hatása is kedvezőbb, és nem okoz hashajtó hatást sem, mint más édesítőszeres csokoládé alapú termékek. A D-csokoládé zsírtartalmát kizárólag kakaóvaj és a por alapú alapanyagok természetes zsírtartalma biztosítja.
A megjegyzéseket a megjelenés előtt jóváhagyjuk.
NEM AKARSZ LEMARADNI?
Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy értesülhess akciókról, aktualitásokról.