2021 július 03 1 perc olvasási idő

A D-Life bemutatja: Ízvarázsló Böjte Dave-vel

Pizza Pecorino

HOZZÁVALÓK

RECEPT - PIZZATÉSZTA

A D-Life szénhidrátcsökkentett pizzalisztet összekeverjük a szárított élesztővel, majd hozzáadjuk a többi összetevőt. A tésztát jól átgyúrjuk, dagasztjuk. Letakarjuk, és meleg helyen kb. 1 órát kelesztjük. A megkelt tésztát lisztezett deszkán átgyúrjuk, majd két részre osztjuk (2 db pizza jön ki ebből a mennyiségből), kinyújtjuk. Tetszés szerint kerek vagy szögletes pizzákat formálhatunk. A pizzatésztát sütőpapírral kibélelt tepsibe helyezzük, pizzaszósszal megkenjük, majd lereszelt pecorino sajttal megszórjuk.

220 fokon 2-3 percig, majd 200 fokon további 13-15 percig sütjük. Rukkolával megszórva tálaljuk.

RECEPT - PIZZASZÓSZ

Az olívaolajon picit megpirítjuk az apróra vágott fokhagymát, majd felöntjük a paradicsom passatával. Botmixerrel pürésítünk rajta (hogy ne maradjanak fokhagyma darabok), megsózzuk, megborsozzuk, és D-Life pizza fűszerkeveréket szórunk bele. Felforraljuk, és mehet is a tésztára.

KIEMELT TERMÉKEK

  • D-Life szénhidrátcsökkentett pizzaliszt

A D-Life speciális pizzaliszt csökkentett szénhidráttartalommal (vegán) pizzatészta előállítására alkalmas.

A D-Life termékek galaktomannán tartalmuk miatt (a galaktomannán a pillangósvirágúak családjába tartozó guarbab magjában található természetes rostkomponens) hosszan elnyújtott lassú felszívódást biztosítanak, tehát az ún. "Low and Slow"-hatásnak köszönhetően fogyasztásukkor hosszabb ideig tapasztalunk teltségérzetet.

A galaktomannánt tartalmazó termékek kellemes ízűek, a nap bármely szakában fogyaszthatók (nincs fűrészporjellegük), rosttartalmuk pedig az alapélelmiszereknél magasabb.

  • D-Life pizza fűszerkeverék

Prémium zöldfűszer-mix olaszos ételekhez, szószokhoz, pizzához. Adalékmentes. Összetevők: oregánó, fekete bors, bazsalikom, rozmaring, kakukkfű, fokhagyma.

  • D-Life erdélyi só

Adalékmentes, magas ásványi anyag tartalmú, vegyes szemcseméretű étkezési só.


Írd meg a véleményed!

A megjegyzéseket a megjelenés előtt jóváhagyjuk.